Upputtat sen 2009:
Alla Singoalla-kakorna hade en matt yta i den i övrigt blanka syltfläcken. Uppenbarligen är det så, att när kakorna lämnat bakugnen och försetts med rinnande, blank sylt, torkar ytan in och ger en mikroskopiskt skrynklig yta, som ger ett matt utseende; lätt att förväxla med ett fingeravtryck.
Vilket festligt inlägg! Är det möjligen så, att du gillar Singoalla och att du noterat den där matta ytan i sylten?
SvaraRaderaFör övrigt pratade jag med Göteborgs Kex idag kring mängden "klet" i kakorna - deras svar infogade jag i slutet av inlägget . . . ;)
Go gôbbe
Min son gillar Singoalla. Själv har jag nyss smakat på lakrits som jag trott var äcklig men den var inte såå illa ändå ;-)
SvaraRaderaMen jag vet att det var kul att kladda med sylten när jag var liten ;-)